Tietosuoja

Tietosuojaseloste – Välitämme yksityisyydestäsi!

 

Rekisterinpitäjä

Annukka Aarnio
Bregenzerstrasse 73/21
6900 Bregenz, Itävalta

Y-tunnus 2259024-0
UID-Nr. ATU62551189

+358 40 4199668, +43 699 10435303

a.aarnio@solumineraalit.fi

 

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Annukka Aarnio

 

Rekisterin nimi

Annukka Aarnio, Solumineraalit® asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakassuhteen hoito

 

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, asiakasnumero, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtumatietoja verkkokaupan ostavana asiakkaana.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

solumineraalit.fi verkkokaupan tuotetilaukset tai asiakkaat www-sivujen rekisteröitymislomakkeen kautta.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Solumineraalit.fi luovuttaa tietoja ainoastaan välttämättömille tahoille: verkkokaupassa kuljetuspalveluille, maksupalveluille, verkkokaupan eri toiminnallisuuksissa käytettyihin palveluihin, joilla tarkoitetaan hakupalveluita: esim Google, Bing, Klevu ja Nosto Oy.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja se on asianmukaisesti suojattu ulkopuolisilta. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät ainoastaan henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Jokaisella käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana. Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö.

 

 

REKISTERÖINNIN SÄÄNNÖT 

 

Maksullisuus

Rekisteröityminen on ilmaista eikä velvoita rekisteröitynyttä käyttäjää muuhun kuin noudattamaan palvelun sääntöjä.

 

Käyttäjän täysivaltaisuus

Palvelun käyttäjän tulee olla täysivaltainen luonnollinen henkilö.

 

Käyttäjän vastuu

Rekisteröitynyt käyttäjä vastaa hänen rekisterinpitäjälle antamiensa tietojen oikeellisuudesta, henkilökohtaisen käyttäjätunnuksensa ja salasanansa käytöstä ja säilytyksestä.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Hyväksyessään rekisteröitymisen säännöt antaa käyttäjä rekisterinpitäjälle luvan luovuttamiensa tietojen käsittelyyn asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi.

 

Rekisterinpitäjän velvollisuus

Rekisterinpitäjä ei myy eikä luovuta käyttäjärekisterissään olevia tietoja ulkopuolisille. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu.

 

Asiakastietojen muuttaminen tai poistaminen

Käyttäjällä on oikeus ja mahdollisuus tarkistaa, muuttaa ja poistaa itseään koskevia tietoja palveluntarjoajan rekisteristä. Muutokset voi suorittaa kirjautumalla palveluun tunnuksella ja salasanalla tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Sääntöjen muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa rekisteröitymisen sääntöjä. Muutoksista ilmoitetaan palvelussa tai sähköpostitse. Käyttäjä hyväksyy sääntöjen muutokset jatkamalla palvelun käyttöä.

 

Keräämämme tiedon eli henkilötietojen keruun tarkoitus

Tarvitsemme keräämäämme tietoa sisäistä kirjanpitoamme varten sekä ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua.

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasta koskevat tiedot saadaan asiakkaalta internetin kautta (verkkokauppatilauksiin liittyvät lomakkeet, yhteydenottolomakkeella lähetetyt viestit, sosiaalisen median palvelun kautta luovutetut tiedot, evästeet), sähköpostilla ja muissa tilanteissa, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

Evästeet

Sivustollamme käytetään evästeitä, joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelua. Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka kysyvät lupaa tallentua käyttäjän tietokoneelle. Kun hyväksyt evästeet, ne auttavat verkko-ohjelmaa palvelemaan sinua yksilöllisesti. Keräämällä ja tallentamalla tietoa asetuksistasi ja sivustollamme vierailemistasi sivuista, verkko-ohjelma voi räätälöidä tarjontaa vastaamaan tarpeitasi. Eväste ei millään muotoa anna meille yhteyttä tietokoneeseesi, tai anna meille tietoa sinusta sen enempää kuin mitä päätät meille luovuttaa. Voit valita joko hyväksyväsi tai kieltäytyväsi evästeistä. Suurin osa selaimista automaattisesti hyväksyvät evästeet, mutta voit tavallisesti muuttaa selaimen asetukset kieltäytyäksesi evästeistä. Tämä voi kuitenkin rajoittaa käyttäjäkokemustasi sivustolla.

 

Lista keräämistämme evästeistä

Cookie

Purpose

Duration

ARRAffinity

This cookie is set by websites run on the Windows Azure cloud platform. It is used for load balancing to make sure the visitor page requests are routed to the same server in any browsing session.
The main purpose of this cookie is: Strictly Necessary

Expires automatically when you close the web browser.

Nop.customer

Customer cookie. Used to identify guest customers.

1 year

ASP.NET_SessionId

Keeps track of which inquiries that are associated with a unique visitor. Always created if cookies are not disabled in the web browser and are required for the website to function normally.

Expires automatically when you close the web browser.

NOPCOMMERCE.AUTH

Forms authentication cookie. Used for authenticating registered customers.

Expires automatically when you close the web browser.

__RequestVerificationToken

This is an anti-forgery token (prevent CSRF attack). It guarantees that the poster is the one who gets the form.
It prevents from anybody to forge a link and have it activated by a powered user.

Expires automatically when you close the web browser.

_ga

This cookie name is associated with Google Universal Analytics for visitor identification.
The main purpose of this cookie is: Performance

2 years

__utma

Used to distinguish users and sessions. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utma cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.

2 years

__utmb

Used to determine new sessions/visits. The cookie is created when the javascript library executes and no existing __utmb cookies exists. The cookie is updated every time data is sent to Google Analytics.

30 minutes

__utmc

Not used in ga.js. Set for interoperability with urchin.js. Historically, this cookie operated in conjunction with the __utmb cookie to determine whether the user was in a new session/visit.

Expires automatically when you close the web browser.

__utmz

Stores the traffic source or campaign that explains how the user reached your site. The cookie is created when the javascript library executes and is updated every time data is sent to Google Analytics.

6 month

 

 

 

 

Google Analytics

Käytämme Google Analytics palvelua tilastollisten tietojen keräämiseksi ja hyödyntämiseksi. Myös Google Analytics käyttää evästeitä kohdassa ”Evästeet” kuvatulla tavalla.Toimeksiannostamme Google käyttää keräämiään tietoja analysoidakseen nettisivustomme käyttöäsi ja tuottaakseen internetin käyttöön liittyviä palveluja. Olemme solmineet asiasta Googlen (Contract Administration Department, Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland) kanssa käyttäjäsopimuksen (https://support.google.com/analytics/answer/3379636) koskien Google Analyticsiä.

 

Some ja yhteydet kolmansiin osapuoliin

Nettisivustoomme sisältyy Facebook aineistoa. Tullessasi sivuillemme muodostaa selaimesi suoran yhteyden Facebookin servereihin (Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA). Näin Facebook Yhdysvalloissa saa tiedon käynnistäsi sivuillamme - sisältäen IP osoitteesi - ja tallentaa tiedot. Ollessasi kirjautunut Facebookiin voidaan käyntisi sivuillamme kohdistaa Facebook tiliisi.

 

Yhteydenottolomake

Käyttäessäsi yhteydenottolomakettamme tallennamme viestisi lisäksi sähköpostiosoitteesi sekä muut tässä yhteydessä antamasi tiedot. Käyttämällä yhteydenottotoimintoa annat suostumuksesi tietojesi työstämiseen tässä yhteydessä tarkoituksenmukaisesti. Emme käytä antamiasi tietoja muuhun kuin yhteydenotossasi esittämiisi toimiin ja asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Rekisterinpitäjä  voi luovuttaa asiakastietoja viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja voidaan siirtää henkilötietolain sallimissa rajoissa EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisena ja sitoudumme pitämään luovuttamasi tiedot turvassa.

 

Sähköisesti tallennetut tiedot

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Välttääksemme luvatonta tietoihin pääsyä, olemme asentaneet hyvän tietohallinnan mukaiset fyysiset, elektroniset sekä hallinnolliset toimenpiteet suojellaksemme keräämäämme tietoa. Tämä tarkoittaa, että tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.

 

 

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Asiakkaalla on oikeus tiedon etsimiseksi ja tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja.Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina rekisterinpitäjän osoitteeseen.

 

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@solumineraalit.fi tai postitse rekisterinpitäjään, joka huolehtii asiakastietojen oikeellisuudesta.

 

Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietoja voidaan säilyttää kirjanpito- tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen kyseisen lain säännösten mukaisesti myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen. Rekisterinpitäjä on sitoutunut pitämän henkilötiedot asianmukaisesti ja turvassa ja  antaa tarvittaessa lisätietoja tietosuojaselosteestaan.

 

Tietojen päivittäminen

Asiakas voi päivittää nimi- ja osoitetietojaan uuden tilauksen yhteydessä. Muita tietoja voidaan päivittää ottamalla yhteys verkkokaupan ylläpitäjään/rekisterinpitäjään Annukka Aarnio.