naku Finland™

naku Finland KAUNEUS

 
Solumineraali® luonnonkosmetiikka on nyt naku Finland™ – organic skin care.

BB on nyt naku KAUNEUS, BMI on naku KEHO, SUN on naku AURINKO, DTX on naku DETOX. Tunnistat tuotesarjojen tutut värit myös uusista tuotteistamme. Kevään 2022 UUTUUS on v.pun. MAMA.

Nimi naku – naked, nordic, natural – syntyi siitä, että meille oli tärkeää karsia kaikki turha ja tarpeeton ja keskittyä vain olennaiseen. Vain yksi tuote aamuin illoin, kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, unisex ja raikas kaikille sopiva tuoksu luonnosta. Suomalaiselta Suomalaisille: innovaatiot, luovuus, ammattitaito ja 25v kokemus yhdistettyinä lähes 150v arvokkaaseen perinnetietoon.

Kaikki tuotteiden laadukkaat ainesosat tulevat luonnosta, kasvikunnasta. Muusta luonnonkosmetiikasta poiketen tuotteissa vaikuttavat maailmassa ainutkertaiset käsin hierretyt kivennäisaineet. naku tuotteiden voiteet, seerumit ja lotionit ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, säilöntä- ja väriaineita, parabeenejä, silikoneja, maaöljyperäisiä raaka-aineita, mikromuovia, nanopartikkeleita ja sitruunahappoa. Tuotteiden pH on 5.5 eli sama kuin terveen ihon pH.