nakuFinland™

naku Finland KAUNEUS

 
Solumineraali® luonnonkosmetiikka on nyt nakuFinland™ – organic skin care.

BB on nyt KAUNEUS, BMI on KEHO, SUN on AURINKO, DTX on DETOX. Tunnistat tuotesarjojen tutut värit myös uusista tuotteistamme. Uusimmat "perheenjäsenet" 2022 vaaleanpunainen MAMA ja 2023 vadelmanpunainen MUUTOS. 

Nimi nakuFinland™ – naked • nordic • natural – syntyi siitä, että meille oli tärkeää karsia kaikki turha ja tarpeeton ja keskittyä vain olennaiseen. Vain yksi tuote aamuin illoin, kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille, unisex ja raikas kaikille sopiva tuoksu luonnosta. Suomalaiselta Suomalaisille: innovaatiot, luovuus, ammattitaito ja 25v kokemus yhdistettyinä lähes 150v arvokkaaseen perinnetietoon.

Kaikki tuotteidemme laadukkaat ainesosat tulevat luonnosta, kasvikunnasta. Muusta luonnonkosmetiikasta poiketen tuotteissamme vaikuttavat maailmassa ainutkertaiset käsin hierretyt Solumineraalit®. nakuFinland™ tuotteiden voiteet, seerumit ja lotionit ovat puhdasta luonnonkosmetiikkaa, ilman herkistäviä, allergisoivia aineita, kemiallisia hajusteita, säilöntä- ja väriaineita, parabeenejä, silikoneja, maaöljyperäisiä raaka-aineita, mikromuovia ja nanopartikkeleita. Tuotteiden pH on 5.5 eli sama kuin terveen ihon pH. 
EI teollista sitruunahappoa (citric acid)!