SunCare


IHO AURINGOLLE – AURINKO IHOLLE! ☀️


Original Dr. Schüssler -metodin mukaisesti käsin hierretyt "aurinkomineraalit" ovat kaikki tärkeitä rakennusaineita vahvistamaan kehon & ihon soluja aurinkoiseen vuodenaikaan – sisäisesti & ulkoisesti.
Aloita SUN ihonhoito hyvissä ajoin ennen kesää & aurinkoa! Solumineraalien® suoja solutasolla vahvistuu ajan myötä.

Solumineraali® -aurinkotuotteet ovat puhdasta luomukosmetiikkaa, pH on 5,5 eli sama kuin ihon oma pH-arvo. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille & kaikenikäisille.


Lue lisää: Solumineraali® SunCare


Klikkaamalla tuotteen kuvaa tai nimeä pääset seuraavalle sivulle, jossa näet tuotteen yksityiskohtaiset tiedot.

View as Grid List

Solumineraali® Kasvovoide SunCare 50ml

Vahvistaa & valmistaa auringolle. Ravitsee kasvojen, kaulan ja dekolteen ihoa, ennalta ehkäisee ryppyjen syntyä, kosteuttaa kuivaa ihoa, suojaa, vähentää luomien & pisamien syntyä ja aurinkoyliherkkyyttä. EI suojakerrointa!
€ 36,50 sis. alv

Solumineraali® Bodylotion SunCare 200ml

Vahvistaa & valmistaa auringolle. Kiinteyttää ihoa, ennalta ehkäisee ryppyjen syntyä, säätelee ihon kosteustasapainoa ja vähentää aurinkoyliherkkyyttä. EI suojakerrointa!
€ 34,90 sis. alv

Solumineraali® JauheMix SunCare 160g

Vahvistaa & valmistaa organismia solutasolla auringolle. Aurinkomineraalien vaikutusalueet: aurinkoyliherkkyys, ihon kosteustasapaino, hilseily, kutina, pintakuivuus, melaniinin muodostus ja ryppyjen synty. Elintarvike, gluteeniton, tärkkelyksetön.
€ 37,50 sis. alv

Solumineraali® Seerumi AfterSun+ 50ml

Kasvoille & paikallisesti auringon herkistämille kehon alueille; rauhoittaa, viilentää, vähentää kutinaa, pintakuivuutta ja punaisuutta, uudistaa, lisää kimmoisuutta ja silottaa ryppyjä. Hyaluron sitoo itseensä kosteutta tuhatkertaisesti ja iho saa uutta täyteläisyyttä.
€ 42,50 sis. alv

Solumineraali® Bodylotion AfterSun 200ml

Auringon jälkeen kasvoille & koko keholle; rauhoittaa, viilentää, vähentää kutinaa, pintakuivuutta ja punaisuutta, uudistaa, lisää kimmoisuutta ja silottaa ryppyjä.
€ 34,90 sis. alv